Yeni Yatırım ile 3 Yeni Proje Hayata Geçiyor

13-04-2016

Megapol Grup Yönetim Kurulu Başkanı Selim Gökdemir, bu yıl hayata geçirecekleri yeni projeler hakkında bilgi verdi. Yeni Kent Merkezi’nin Konak bölümünde kalan alanda 30 milyon dolarlık yatırımla 24 katlı Çarşı Kule’yi inşa edeceklerini belirten Gökdemir,
yine aynı bölgede iki kule ve caddeden oluşan Megapol City’nin yanı sıra 200 milyon dolara malolacak Urla Kalabak’taki Megapol Country ile daire ve villayı buluşturacaklarını açıkladı. 2016’da toplam 260 milyon doları (yaklaşık 800 milyon TL) geçen bir yatırım planladıklarını söyleyen ve “Şu an Türkiye’de yatırım yapılabilecek en iyi şehir İzmir” diyen Başkan Selim Gökdemir ile yeni projelerini konuştuk.

Murat Ervin: Projenizi belirlerken nelere dikkat ediyorsunuz, öncelikleriniz nedir?
Selim Gökdemir: Şirket olarak asıl güçlü olduğumuz konu stratejik planlama. Biz insanların ihtiyaçlarını doğru tespit etmeye çalışıyoruz. Sadece yüksek binalar yapmak yerine, ulaşım imkanı rahat olan, konforlu yaşam alanları oluşturmak istedik.

Bizim bütün projelerimizin olmazsa olmazı ulaşımdır. Eskiden bir gayrimenkulun değerini lokasyonu yani konumu belirlerdi. Artık ulaşım ve erişim evin değeri belirliyor. Örneğin Karşıyaka’da, Alsancak’ta veya Güzelyalı’da ciddi bir ulaşım sorunu var. Biz çevreyolunun olduğu, toplu ulaşıma yakın bölgeleri tercih ediyoruz. Toplu ulaşım yoksa bile gelecekte toplu ulaşımın geleceği noktaları belirleyip bu alanlara yoğunlaşıyoruz.

Basında çıkan haberler,

İzmir Web Tasarım